Despre Noi

    „Andrei Ciobanu Band” este un nou proiect pe piața muzicală ce își propune să aducă un suflu nou și tânăr în muzica românească și în felul de a organiza un eveniment, până la cel mai mic detaliu.

    Am strâns cei mai buni instrumentiști alături de 2 voci de excepție, toți cu studii muzicale de specialitate, absolvenți de Conservator. Venim cu echipamente de ultimă generație, cu o sonorizare impecabilă și o scenă de lumini menită să creeze o atmosferă de vis.

    Ceea ce ne propunem este să oferim oamenilor mai mult decât muzică bună, muzică de calitate, și anume să avem grijă de evenimentul vostru, de la început până la sfârșit, astfel încât partea artistică, divertismentul să îl puteți lăsa în grija noastră.

Cu o experiență de peste 10 ani, performând pe scene mari ale lumii, la diverse spectacole naționale și internaționale, emisiuni Radio și TV, concursuri televizate precum X Factor și Vocea României, vrem să revoluționăm conceptul clasic de petrecere, și vrem să vă oferim ocazia de a avea cea mai reușită petrecere. Împreună putem transforma visele în realitate. Cum?

    Iată câteva lucruri importante în organizarea unui eveniment pe care noi ți le oferim. Contează foarte mult, fiind lucruri esențiale pentru o petrecere de succes, să ai:

  • un prezentator, un om care să prezinte evenimentul în fața invitaților, ca fiind cel mai frumos spectacol din viața voastră
  • un organizator (maestru de ceremonii), care să fie atent la fiecare moment al petrecerii astfel încât să nu lipsească nici o piesă din puzzle
  • un bun entertainer, care să mențină buna dispoziție, să transmită energie pozitivă, să încarce invitații cu emoție, bucurie și iubire, astfel încât ei să rămână permanent pe ringul de dans
  • o voce care sa te invite pe ringul de dans și să te facă să îți dorești să nu mai pleci
  • și cei mai buni instrumentiști, care să țină pulsul petrecereii ridicat, astfel încât să simți că trăiești prin energia lor și prin ritmul care trezește dansatorul din tine

    Vrei să ai toate acestea la petrecerea ta? Primește cadoul nostru „Andrei Ciobanu Band”, și fă alegerea potrivită pentru orice tip de eveniment, fie el spectacol, nuntă, botez, aniversare, petrecere privată, eveniment corporate, etc.

    Repertoriul nostru este unul cât se poate de variat, abordând toate genurile muzicale (evergreen, jazz, cafe-concert, blues, vals, tango, rock’n roll, disco, dance, latino, etno, muzică folclorică, etc.), astfel încât avem posibilitatea de a ne adapta cerințelor voastre și de a ne plia după oameni, după tipul de eveniment.

    Îți garantăm că nu va lipsi nici o clipă Muzica de calitate, Show-ul 100% LIVE, Explozia de energie și Profesionalismul.

Componenta Trupei

Andrei Ciobanu - Voce

Pasiunea pentru muzică am descoperit-o la vârsta de 15 ani, când am început să urmez cursurile Școlii Populare de Artă din Bacău. Am început să cultiv acest talent ca elev al Colegiului Național de Artă „George Apostu” si al Palatului Copiilor din Bacău, două instituții care aveau să pună bazele carierei mele artistice. Studiile de licență și de masterat le-am urmat la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași. Din 2014 sunt profesor de Canto la Colegiul Național de Artă „George Apostu” din Bacău.

În toți acești ani am reușit să cuceresc marile scene ale țării, obținând Premii la diferite festivaluri de muzică și concursuri televizate precum: Festivalurile: „Mamaia”, „George Grigoriu”, „Dan Spătaru” etc., având ocazia să reprezint România în Insulele Canare – Tenerife, la Festivalul de muzica „Universong” unde am obținut Trofeul „WAFA”.

Un pas important in cariera mea artistică a fost în anul 2011 când am reușit să întorc 3 scaune la Show-ul „Vocea României” (ProTV), fiind ales să fac parte din echipa lui Marius Moga.

Au urmat 2 ani (2013 și 2015) în care am reușit să cuceresc publicul de la X-Factor (Antena 1), fiind de 2 ori în echipa Deliei.

11 ani de muncă, ambiție, devotament și încredere m-au ajutat să fructific și să-mi dezvolt armonios calitățile, reușind să îmbin cariera de interpret, prezentator și organizator de spectacole sau evenimente.

Participări și premii obținute la diverse concursuri și festivaluri naționale și internaționale:

  • Concursul „X-Factor", Echipa Delia - Antena 1 - București 2015
  • Concursul „X-Factor", Echipa Delia - Antena 1 - București 2013
  • Concursul „Vocea României", Echipa Moga - ProTV - București 2011

Diana Vartolomei

 Webp.net-resizeimage (1)"Am inceput să cânt de la vârsta de 6 ani, când părinții mi-au descoperit pasiunea pentru muzică şi m-au înscris la Colegiul Național de Artă Octav Băncilă din Iaşi, la pian. La 7 ani cuceream deja primul meu trofeu, " Piticul de Ciocolata ". Participand an de an la concursuri de canto, luând cursuri la Palatul Copiilor din Iaşi, am reuşit sa îmi clădesc o carieră în muzică. Premii la concursuri precum " Cerbul de aur" şi "Mamaia Copiilor " nu mi-au fost de ajuns. Cu bucurie, am fost selectată să reprezint România la concursul internațional " Sanremo", unde m-am întors cu premiul al III-lea. Am participat la emisiuni locale, naționale, la emisiuni-concurs precum " Vocea României" şi " X Factor", mi-am încercat norocul la casa de producție " Famous Production" , iar acum sunt parte din echipa lor. Mi-am deschis o Şcoală de Muzică şi mă consider împlinită, însă fără proiectul "ACBand" nu aş fi la fel de împlinită. În acest Band am găsit colegi calificați şi plini de talent, fapt ce m-a determinat sa cred ca în sfârşit am găsit band-ul mult visat. ACB înseamnă pasiune pentru muzică, o dragoste imensă față de muzică, care ajunge direct în inimile d-voastră ! Sunt foarte bucuroasă să fac parte din această echipă !"

Cornel Vieru - Saxofon

Sax poza DESCRIERE

Cânt de la vârsta de 7 ani. Iubesc să leg prietenii și să comunic cu oamenii prin intermediul muzicii.
Pentru mine ea a ajuns să fie graiul meu și cel mai plăcut mod de a mă exprima și de a-mi deschide sufletul în fata voastră.

Gabi Loțcu - ChitaraChitarist poza DESCRIERE

Chitara înseamna totul pentru mine. Am început să cânt la acest instrument înca din copilărie. De atunci pot spune că viața mea s-a schimbat. Am participat la nenumărate festivaluri în țară și în străinătate, iar de 10 ani mi-am dedicat viața spectacolelor și evenimentelor private. Cânt pentru oameni, astfel încât corzile chitării vibrează cu inimile lor.

Tobe

Cant pentru oameni, dar si pentru mine! Muzica ma alimenteaza cu energie, iar cea mai mare implinire o traiesc atunci cand publicul traieste si simte fiecare beat impreuna cu mine!

Marius Roy - Clape002

Pianul... instrumentul care m-a inspirat în viață și m-a dus pe cele mai înalte culmi ale succesului şi 
fericirii. Sunt Marius, student al Universității Naționale de Arte „George Enescu” – secția Compoziției Jazz și Muzică Uşoară din Iași, participant activ al Festivalurilor Internationale de Jazz din țară, al concursurilor de interpretare pianistică, activităților și work shop-urilor de jazz din Iași, cât și membru al clubului de jazz „Richard Oschanitzky”.

Noi, „Andrei Ciobanu Band”, suntem aici dedicați ție, pentru creație, spontaneitate și iubire, totul în armonia perfectă a notelor și liniilor melodice pe care le vei asculta, alături de oameni frumoși și dragi ție, în cele mai frumoase momente!

Costel Borcea - Bass

 
Bass poza DESCRIEREAm absolvit Colegiul Național de Artă „Regina Maria” din  Constanța și Universitatea Națională de
 
Muzică din București. În perioada 2005-2010 m-am dezvoltat ca muzician peste ocean, în Statele Unite unde am urmat un master la violoncel la Universității „Southeastern Louisiana”. Experiența și ambiția de a deveni din ce în ce mai bun, m-au ajutat să câștig concursul pentru postul de prim violoncelist al „Rapides Symphony” și „Ohio Light Opera” (SUA). 

Am concertat ca solist acompaniat de orchestre atât din Europa cât și din SUA. 
Am activat în diverse proiecte de muzică clasică, jazz, pop, în România și SUA. Pe langă violoncel și bass electric, am reușit să mă fac remarcat și ca pianist și vocalist.

Actualmente sunt prim-violoncelist al Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacău și desigur, basist al proiectului „Andrei Ciobanu Band”.

Leo Romanescu - Clapa/Acordeon

                                                                      Emmanuel-acordeon-dejando-alto-Jolgorio_MEDIMA20130802_0045_20

DJ